Aperitiefhapjes

Foto Eva Joos
Het is altijd leuk om samen aperitiefhapjes te maken. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Vaak maak je de lekkerste hapjes met de eenvoudigste ingrediënten. Doe gerust wat inspiratie op! Varieer in de manier van serveren en tussen warme en koude hapjes.

Op een stokje:
  • bocconcini (mini mozzarella bolletjes) met kerstomaat en blaadje basilicum
  • meatballs
  • gebakken scampi met chorizo
  • sushi van courgette met geitenkaas en vijgenconfituur
  • meloenbolletjes met prosciutto
In een glaasje:
  • tartaar van verse zalm met komkommer, granny smith en zure room
  • tabouleh met kip
  • panko kippenvingers
  • zelfgemaakte fishsticks met tartaar
Op een lepel:
  • gerookte palingmousse met haringkaviaar
  • schijfje wrap met kruidenkaas en gerookte zalm
  • wrap van kruidenomelet met kaas en ham, in schijfjes
Op een bordje:
  • potato skins 
  • Spaanse tortilla
  • rösti van aardappel met zure room en foreleitjes
  • krabkroketjes
  • bruschetta met tomaat
  • mini loempia

Reacties